Genís Bou

 (La Bisbal d'Empordà, 1985)

Saxofonista, flautista, compositor i arranjador especialitzat en jazz i música moderna. També musicòleg i professor de música. S'inicia a la música als tretze anys començant a tocar el saxo. Des del principi i fins a l'actualitat, la seva formació musical ha estat vinculada a una forta activitat com a músic en grups+de diversos estils música moderna. Als 18 anys es trasllada a Barcelona i comença a estudiar jazz al Taller de Músics. El 2008 es llicencia en "Història i Ciències de la Música a la Universitat Autònoma de Barcelona" (UAB) i el 2014 es llicencia en "Interpretació de saxo en Jazz i Música Moderna" a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on estudia amb professors com Xavi Figuerola, Eladio Reinon, Gorka Benítez, Horacio Fumero, Gary Willis o Joan Monné. Aquí també rep diferents+master'class a càrrec de Gerry Bergonzi, Chris Cheek o Tim Garland. El 2013 realitza una estada de sis mesos al Conservatori de Viena on estudia amb el saxofonista nordamericà Andy Middleton. En els darrers quinze anys ha anat acumulant llarga experiència i el seucurrículum demostra una granversatilitat.Actualment lidera el grup The Gramophone Allstars Big Band, exercint també com a arranjador de la formació que porta sis treballs d'estudi a les seves esquenes en deu anys d'existència. Paral-llelament ha treballat amb bandes tan diverses com El Petit de Cal Eril, Mazoni,Smoking Bambino, Guillamino, Els Amics de les Arts, Trau, Eduard Gener, Dr. Ring Ding o Rànquing Soldiers (fent de backing'band d'artistes de reggae internacionals com Dennis Alcapone, Derrick Morgan o Bitty McLean) entre d'altres. El 2012 va ser el director musical i arranjador de l'espectacle "Cançons de la veritat oculta", una coproducció del segell Bankrobber i l'Auditori de Barcelona on els contes de Pere Calders es transformaven en cançons pop. El 2016 va ser el director musical de la banda de la Marató de TV3, tocant en directe durant les 15 hores de programa. Gràcies a totes aquestes formacions ha tocat per les principals sales, festivals iauditoris nacionals. Ha realitzat gires internacionals per França, Alemanya o Corea del Sud.

Discografia:

2019: The Reel Influence (The Gramophone Allstars Big Band)

2018: September Sessions (Smoking Bambino)

2017: Maraca Soul (The Gramophone Allstars Big Band, arranjaments, direcció musical i producció del disc6); Diumenge(Eduard Gener arranjaments de vent i saxo bariton), Sturm & Drunk (Smoking Bambino i saxo i producció musical).

2016: Ara i Aquí (Judit Neddermann), Ahora(Green Valley) 2015: Déu Vos Guard (Trau)

2014: Jazzmaica (The Gramophone Allstars Big Band– arreglos, dirección musical y producción6).

2013: La Figura del vuit (El Petit de Cal Eril– arreglos de metales y saxos),Un Altre jo (Guillamino– arreglos de metales y saxo).

2012: Cançons de la veritat oculta (arranjaments, direcció musical i producció), Pipping Hot (Dr. Ring Ding) 2011: Levitant a la deriva (The Gramophone Allstars); Romaní, Semen i Sang (Els Surfing Sirles), Les trampes del sostre (Abus).

2010: Simbiosi (The Gramophone Allstars); Bed & Breakfast (Els Amics de les Arts); Vida y muerte (Mr Hubba y el Mono Inventor); Welcome to Lemour City (Sanjays); Arts of Seduction (The+Oldians).

2009: La Senyoreta Descalça (La Senyoreta Descalça).

2008: Les minves de gener (Guillamino), Just delightin’… (The Gramophone Allstars), Old Secrets (The Oldians).

2007: Si els dits fossin xilòfons (Mazoni).

2006: Esgarrapada (Mazoni), Km 20 (Delighters).

2004: 7 songs for a sleepless (Mazoni), Lejos en mi (Psychoine).