Al mateix temps, i durant 4 anys, rep classes particulars d’instrument amb Aldo Caviglia. També participa en diferents seminaris internacionals en els que estudia amb músics de la talla d’Al Levitt,  Dave Snitter, Mark Johnson, Ralph Moore o Idris Mohamad, entre d’altres.

Ha tocat i gravat amb músics com Jean Luc Vallet, Horacio Fumero, Benet Palet, Giulia Valle, Lou Benet, Sean Levitt, Melva Houston, Cris Higgins, Bill Gerhardt, Fay Victor, Bill McHenry, Hiroshi Kobayashi, Gorka Benitez, Reinald Colom, Dani Pérez, Martí Serra, Jordi Rossi, Sergi Sirvent o Eric Peter entre d’altres.

Ha realitzat concerts arreu de l’estat espanyol i també a països com Holanda, Bèlgica, Itàlia, França, Portugal o Xile.

Ha publicat articles a revistes especialitzades com Megadrums (núms. 1, 2 , 3 i  7) o Bateria Total (no. 80). Ha rebut nombrosos premis, com el Premi al millor Grup a la mostra nacional de jazz de Mallorca (1986) amb el grup Beboporum Septet, el Segon premi a la mostra de jazz de Catalunya (1993) amb el grup Quintetesanté, el Premi al millor intèrpret solista a la 1ª mostra de jazz de Catalunya (1993) i el premi al Millor disc de jazz de Xile (2005) amb Carmen Paz + Tres. També va rebre la nominació als premis Goya de cinema (2009) per la cançó «Al Sur del Cielo¨ inclosa a la pel·lícula Carlitos en el Campo de los Sueños.

Ha col·laborat com a sideman en més d’una vintena de discos. Destaquen Sergi Sirvent Intervalic quartet (autoeditat el 2013) i Inferències (Fresh Sound New Talent, 2012) amb els Sergi Sirvent Octopussy cats, escollit CHOC del mes de febrer del 2013 de la revista francesa Jazz Magazine. També destaquen Impros and films (Temps Records, 2012) en col·laboració amb Rai Castells, que va rebre tres estrelles al Cuadernos de Jazz el novembre de 2012; Miles 65, 67, 68, 69 (Fresh Sound New Talent, 2010) amb Jordi Gardeñas Grup; Petites històries (New Mood Jazz, 2005) amb Carmen Paz + Tres (escollit millor disc de jazz de Xile 2006); i Micamale (Fresh Sound New Talent 2001).

Com a docent, ha fet classes de bateria al Taller de Músics de Barcelona, al Centre d’Educació Musical de Terrassa, el Blue Train de Sabadell, el Pulsació Sabadell, el Conservatori privat de música de Bellaterra, l’Escola municipal de música d’Esparraguera, el Conservatori d ‘Igualada, l’Ariadna de Sabadell, la Universat Autònoma de Bellaterra, l’Escola Gymel de Barcelona i l’Escola municipal de música de Sant Quirze del Vallès.